miercuri, 12 martie 2014

Fursecuri de post cu ciocolata


220 gr margarina
250 gr zahar (eu am pus 180 gr si a fost suficient de dulce)
300 gr faina
50 gr migdale macinate
esenta de rom
1 praf de sare
1 pliculet praf de copt
100 gr ciocolata amaruie de post

Mixam margaina la temperatura camerei cu zaharul. Adaugam faina amestecata cu praful de copt, sarea si migdalele si incepem sa framantam.
Ciocolata o taiem bucatele mici si o adaugam in compozitia de fursecuri.

Luam cate o lingurita de aluat, o modelam in forma de mingiuta si o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Mie mi-au iesit doua tavi de fursecuri.
Dam fursecurile la cuptorul preincalzit la 160-170 grade 12 minute.
...tocmai scoase de la cuptor...


Le lasam sa se raceasca in tava (cand le scoatem din cuptor sunt inca moi dar se intaresc pe masura ce se racesc).
Le rontaim cu pofta langa o cafeluta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu