joi, 26 septembrie 2013

Impletitura cu mere



1 kg aluat foietaj
1 kg mere
putin zahar
scortisoara
3-4 lg gris

Lasam aluatul la decongelat.
Intre timp curatam merele, le dam pe razatoare si le calim putin.Le lasam la racit. Adaugam zahar dupa gust , putina scortisoara si grisul in compozitia de mere.
Intindem aluatul si il taiem in doua parti egale.
Vom obtine doua dreptunghiuri din aluat.
Crestam dreptunghiurile pe laterale astfel incat sa obtinem un numar egal de fasii pe ambele parti.
Asezam 1/2 din compozitia de mere in centrul primului dreptunghi iar apoi incepem sa impletim ...cam asa ceva....

Asezam impletitura intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Procedam la fel si cu restul de aluat si mere.
Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu