tag:blogger.com,1999:blog-5482322250837547258.post284137460045052435..comments2024-02-27T20:50:51.430+02:00Comments on Myra's kitchen: Tort cu ness si nucamyraskitchenhttp://www.blogger.com/profile/04663133591340089911noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5482322250837547258.post-87911274953736814922011-12-24T13:19:19.092+02:002011-12-24T13:19:19.092+02:00Eu am batut prima dara albusurile si numai dupa ac...Eu am batut prima dara albusurile si numai dupa aceea am incorporat si galbenusurile cu nesul si zaharul...asa stiu de la mama mea, si a iesit super:)Miranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5482322250837547258.post-54504831831091487062011-09-15T22:20:11.390+03:002011-09-15T22:20:11.390+03:00Am revenit in sfarsit cu pozele de la crema...In w...Am revenit in sfarsit cu pozele de la crema...In weekend am refacut crema si de data aceasta am umplut cu ea o alta prajitura...La mine s-a intarit si de data aceasta si nu am avut probleme la crema....sper ca sa va fie de ajutor imaginile.Myrahttp://myraskitchen.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5482322250837547258.post-4187149352775409462011-08-29T15:23:56.488+03:002011-08-29T15:23:56.488+03:00Fetelor imi pare rau ca nu v-a iesit crema....cred...Fetelor imi pare rau ca nu v-a iesit crema....cred ca voi urma sfatul lui lory sa refac crema si sa fac niste poze....ma gandeam sa nu fie problema la cantitea de apa folosita pentru dizolvarea nesului....eu am pus doar cateva picaturi.............oricum promit sa refac crema cat mai curandMyrahttp://myraskitchen.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5482322250837547258.post-24610446212134281652011-08-29T11:49:23.442+03:002011-08-29T11:49:23.442+03:00ina, ai perfecta dreptate, am stricat si eu o port...ina, ai perfecta dreptate, am stricat si eu o portie de crema dar a 2-a oara a iesit, am incercat doar albusurile si zaharul iar cd acesta s-a intarit, mai la sfarsit am adaugat galb. frecate cu ness, nu l-am mai lasat deloc pe baie de abur dupa aceea. apoi am lasat la rece si am amestecat cu untul asa a iesit. <br /><br />myra, sicer nu prea pot intelege cum de la tine a iesit!?!?! pune eventual data viitoare poze cu pasii pe care trebuie sa-i urmam sa vd consistenta cremei.lorynoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5482322250837547258.post-74358219871690056722011-04-19T00:35:12.603+03:002011-04-19T00:35:12.603+03:00Salut! Imi pare rau ca nu ti s-a intarit crema. Re...Salut! Imi pare rau ca nu ti s-a intarit crema. Reteta era asa cum am scris nu doar galbenusurile frecate cu zahar. Eu am batut cu mixerul intai ouale impreuna cu zaharul pana a stat destul de teapana crema si apoi am pus pe aburi unde am fiert-o aproximativ o jumatate de ora. Si eu am avut la un moment dat impresia ca nu se mai intareste dar pana la urma s-a intarit.myraskitchenhttps://www.blogger.com/profile/04663133591340089911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5482322250837547258.post-40490683481091882922011-04-18T12:29:53.858+03:002011-04-18T12:29:53.858+03:00Salut! Am incercat tortul dar crema a iesit extrar...Salut! Am incercat tortul dar crema a iesit extrardinar de moale, nu s-a intarit oricat am tinut-o pe aburi. Am fost nevoita sa o repar cu nuca macinata ca sa fie cata de cat tare. Sigur nu se punea doar galbenusul frecat cu zaharul pe aburi?inanoreply@blogger.com